Kvinna - ur askan i elden

Ännu en underbar lycklig dag i ditt liv! Du slipper ju mig. Frågan är bara varför Du förpestar Din tillvaro med en annan man istället. Nog vore det skönare att få vara i fred helt och hållet. Jag läste i tidningen en 1 av 10 kvinnor har Vaginismus. Alltså, att musen sluter sig för hårt, så att en penis inte kan komma in och släppa sin säd. Naturens sätt att säga att kvinnan inte vill.

Varför inte låta henne vara ifred då? Det gör jag. Bussigt va? Eller är det bara när just jag går förbi, som kvinnor låtsas kyskhet. Barn föds ju hela tiden, och par lever ihop, trots att det måste vara oerhört plågsamt för kvinnan. Dessa råbarkade män skäms dock inte, för att de tvingar sig på fruntimren. Hon måste gråta floder, när mannen försöker kyssa henne. Sen gråta sig till sömns över att mannen har gjort ifrån sig i henne.

En man frågar förstås inte vad en kvinna känner. Ett misstag som däremot jag har gjort. En man vill naturligtvis inte veta svaret: att hon helst vill vara ifred. Ja, kalla mig loser bara. Taper heter det förresten på Norska. Har vi något bra Svenskt uttryck, som inte är lånat? Bitter? Det kanske snarare är någon som har insett och bejakat sin situation.© Dags-Nytt 1976-2017