Tjenare Bängen!

Då var det väl slut för den här gången. Välkommen åter! Det var en väldans trafik på hemsidan under vecka 25. Filer som inte anropats på flera år, togs nu fram. Man har vänt på varje sten. En rejäl polisutredning. Samtidigt som det finns RIKTIGT polisiärt arbete som väntar. Men det får fortsätta att vänta. Fortsätta. Fortsätta. Glöm inte att betala, dock! 25 kr per vecka är taxan för att läsa sidan (står på annat ställe). Du betalar inte till mig, utan till Bg 441-3415 (Spårvägssällskapet Ringlinien i Göteborg). Märk med "414" e.d.

P.S. Om Snuten fullföljer sina planer, kan välgörenhetsorganisationerna titta i månen efter mer pengar. Nu är det slut för min livstid. Stadsmissionen har fått 10.000-tals kronor över mer än 20 år. Det senaste året har 8 organisationer fått dela på ett antal tusenlappar. Sist Bängen var efter mig, sade jag upp insättningarna på bl.a Plan (jag tror det var 349 kr i månaden, eller så), Rädda Barnen, Unicef, och ett par till. Denna gången blir det fler. Någon blir lidande. Det är tredje man som blir lidande, för jag kan ju inte gärna skjuta en snut. Eller hur? JAG är för väluppfostrad till sådana saker. Det är bara snuten som man inte kan lita på. Den samhällsfunktionen kan vi ta bort. Vi har snart inget tryggt samhälle och fungerande rättsystem ändå. Revolution!


Vi kan ju titta på den här så länge...

Använd uniform. Visa legitimation. Uppträd korrekt. Parkera snutbilen på gatan.

Någon som inte håller med? Sök då till Polisskolan. Du passar uppenbart där. Jag har själv varit spärrvakt i Stockholm under 25 år, och har aldrig tillgripit våld mot någon resenär. Kan jag klara av det jobbet HELT ensam, så kan nog snuten också lära sig att uppträda som folk. Då har man faktiskt större chans för att folk uppträder anständigt tillbaka mot Dig. Ett bra tips. Man skall inte behöva vara rädd för Polisen. I VÅRT LAND!!!

Det kan drabba vem som helst. När som helst. Man behöver ta mig sjutton ha med en advokat när man är ute och går. Sverige börjar likna en diktatur. Vi måste protestera nu. Heder åt denna man som säger ifrån! Som polis skall man följa lagen. Det borde inte vara så svårt. De är ju dock inte vana vid det. Somliga säger att DE ÄR LAGEN. Fel. Fan vad arg man blir!© Dags-Nytt 1976-2020