Är Du en HORA, eller har Du moral?

I stället för att skämmas, som många "misslyckade" svendommar gör, så slår jag här ett slag för vår höga moral. Hade hela vårt samhälle levt som det lär; "låt kvinnor vara ifred", så hade skolorna stängts för länge sedan. Inga medborgare i Sverige skulle vara under 50 år - som jag alltså: en äcklig gammal gubbe. Den här äckliga gamla gubben har låtit kvinnor var ifred i hela sitt liv.

Enligt min moral har man bara sex inom äktenskapet. Gifter sig gör man bara en gång. Skiljer sig gör man aldrig. Endast genom den ena makens/makans frånfälle blir man ogift.

Så hur många lever upp till den moralen. INNAN DU PEKAR FINGER ÅT MIG! Jag är i min fulla rätt att kalla i princip varje människa för HORA eller HORKARL. Jag brukar dock avstå att använda dessa begrepp, så länge ingen verkligen ber om det.

P.S. Undrar vad jag gjorde för fel på daten häromveckan. Vi var väl överens om att mötas som presumtivt blivande vänner? Fast...det hör väl till att en man skall bli närgången, och kvinnan sedan streta emot. Faktiskt så skrev jag i kontaktannonsen - på en annan sida, när jag tänker efter - att det inte blir tal om något sex. För min del menar jag det. Då är det väl också fel? Allt en man gör är fel.

Jag tror inte att jag vill faktiskt. Jag behöver bara bekräftelse och vänskap. Det är för sent för barn, i vilket fall. Sedan har man ju blivit matad sedan barnsben, av budskapet att kvinnor inte vill. Tänk om vi män kunde ta dem på orden! Fast då åker de bara till Grekiska tavernan, och blinkar lite, och vips! så är de inseminerade.

P.S. Jag tror allt att Du är en liten slyna när allt kommer omnkring!© Dags-Nytt 1976-2020