Den sydländske mannen hänger upp sin heder på flickans mus

De vågar inte sätta sig upp mot regimen i landet, de religiösa fanatikerna eller sin egen chef. De tar i gengäld ut den frustrationen på småflickor, som de vågar hävda sig mot. Dessa modiga starka män hänger upp sin "heder" på några hudveck i flickornas underliv! Ordet heder kan förresten översättas till Svenska som förmågan att framgångsrikt terrorisera släktens kvinnor.

Så länge som männen ängnar sin tid till att svartsjukt bevaka mödomshinnor istället för att göra något konstruktivt, kommer BNP:n att se ut som den gör i vissa länder. Vore skönt om vi sluppit få hit det till vårt land.

De skrattar åt den Svenske mannen, som de uppfattar som ryggradslös. Inte nog med att en Svensk man inte hunsar kvinnorna i sin egen släkt. De protesterar inte ens när pojkarna av utländskt ursprung förlustar sig med de Svenska hororna i väntan på en RIKTIG flicka. Ja, flickorna i vårt land kallas ju horor. Trevligt attityd till folket i landet som de blivit välkomnade av.

Varför kommer dessa män till Sverige, om det är så dåligt här? Skall vi kanske statuera exempel och göra likadant tillbaka. Alla som skulle vilja hänga exempelvis Fadimes farsa i närmaste lyktstolpe räcker upp en hand.


FOTNOT. Jag läste i tidningen (Mitt i Haninge 21/4 -09) att så mycket som 10% av alla flickor utsätts för hedersrelaterat förtryck. Ungeför så många invandrare som det finns i Sverige alltså. Hoppas att det var ett feltryck.


© Dags-Nytt 1976-2012