Drömprinsessa

Många verkar nöja sig med en som förmedlats genom bekantskapskretsen. Särskilt kvinnor tycker nog att det är tryggt. Då hjälper det inte mycket att en man gärna provar något nytt. Kvinnan vill inte, eller släkten vill inte åt henne, när det gäller många invandrare. Men det finns ett särskilt kåseri om den saken.

Om jag nu fick välja helt själv... fast så har vi det här med ålder. Jag har alltid varit ganska flexibel med vilka jag tittar efter, men det är nog inte andra. Enligt Svenska sociala normer får det inte skilja mer än 1 år upp, eller 6 ned. 7 årskullar alltså, vilket blir 400.000, mellan tummen och pekfingret.

Så var det mina önskemål då. Vi börjar lite svårt: skall vi säga 181,5 cm lång? (själv är jag 177). Om 1% av alla kvinnor är så långa, blir det sådär 4000 kvar. Hårfärg, hårlängd, ögonfärg, bröst - nej det är inte viktigt. Men om det skulle vara i närheten av där jag bor (A-län), då blir det 800 kvar.

Vad skall vi ta mer. Sexig stjärt kanske? Hur många har det... 10% månne. 80 kvar. Hur många är ogifta eller barnlösa i passande ålder. -Ja, det är ju inget krav, men underlättar. Jag känner inte till statistiken, så låt oss gissa på högst 10%. 8 damer kvar.

Jag vill gärna att hon skall vara en rakryggad och rejäl person. Stark, men inte på andras bekostnad, om Ni förstår vad jag menar. Det är även avtändande med någon som är rädd för att gå hem från bussen ensam. Kanske i bästa fall en på 8 då. En kvar.

När vi kommit så här långt, vad är sannolikheten för att hon gillar mig?


FOTNOT. Förresten vore det ju roligt om hon har SM-guld i bodybuilding också...


© Dags-Nytt 1976-2012