En riktig DRÖMPRINS!

Ja, det är jag det! Ibland tänker jag på hur bra jag är. Det finns egentligen ingen anledning till att känna sig mindervärdig, eller illa till mods när jag tänker på mitt värde på äktenskapsmarknaden. Min faster hävdade att män "utan tidigare historia", d.v.s. inga barn eller före detta som spökar skulle vara synnerligen åtråvärda. Det har jag faktiskt inte tänkt på för egen del - men är ju onekligen ett önskvärt kriterium för de som jag vill ha...

I gengäld har jag en lång historia av att vara ordentlig. Inte bara en kort period, utan jag kan påvisa ett skötsamt sätt och sunt leverne sedan ett par decennier tillbaka. Jag finns inte med i polisens brottregister, röker inte, dricker inte (för mycket), håller en vikt som de flesta i min ålder bara kan drömma om (samma i över 20 år nu), har kommit i tid till jobbet i 18 år, har rena kritvita naglar, tvättar, städar, bakar, diskar själv sedan jag flyttade hemifrån 1989. Det finns ingen orsak för en kvinna att tro att jag plötsligt skulle sluta med det nu. Jag har så kallad ordnad ekonomi, alltså inga skulder. Jag har inga sjukdomar, och har heller aldrig haft några allvarliga åkommor; jag har exempelvis aldrig brutit något ben.

Med andra ord, så är det jag som är drömprinsen i rubriken. Lite märkligt att ingen kvinna verkar hålla med om det. Kanske är felet att jag är för ordenligt, och inte så spännande som en "stygg" man. En sådan där rejäl tuffing ingen kan leva tillsammans med, fast det var väl aldrig meningen att däggdjur skulle bilda familj? Denna grottman ger dock bra anlag åt pojkarna, så att även de en dag blir brutala rebeller som kan locka till sig en kvinna. Livet går vidare. En timid samhällsbyggare som jag är väl inte så attraktiv, trots allt.

Du väntar förstås på att jag skall ge dig ett knytnävsslag och ta dig under armen, hem till min grotta? En sådan försynt man som mig är ju bara så sorgligt patetisk. Det går väl ingen kvinna igång på. Hon vill ha hårda tag och klara besked. Nog är jag fånig med mina reklampennor och små lappar? (Ja, alla är förstås inte utdelade som en invit, men tolkningen ligger öppen). För en ordinär kvinna försvinner ju mina tafatta närmanden i mängden av sådär runt 20-50 dagliga förslag från andra män. Eller hur ofta händer det? Jag har verkligen undrat över det. Berätta gärna!

P.S. Du vet väl att jag erbjuder 150.000 kr för ett kvinnligt initiativ? DÅ MENAR JAG INTE sexuella tjänster. Jag menar just vad det står. Hej, jag tycker om dig. Så enkelt. Tävlingsregler står under en egen rubrik.© Dags-Nytt 1976-2013