Porr är ju bara teori

Porr börjar bli alltmer accepterat, säkert därför att fler konsumerar det. Ändå finns det både kvinnor och framför allt äldre män (tror jag), som förkastar det. Givetvis är den gemensamma nämnaren mellan dessa båda grupper att de saknar sexualdrift, respektive har blivit impotenta. Samma sak för övrigt, då ordet impotens bör användas istället för frigiditet, enligt skolans plan för sexualundervisningen i skolorna. Ja, jag har boken!

Precis som med andra filmer och böcker, är naturligtvis porr bara fantasier! Förstår inte alla det? Åtminstone verkar just detta vara stötestenen för antiporr-maffian. Troligen har de väldigt begränsad erfarenhet av porr, vilket borde göra det svårt att uttala sig med precision om detta ämne. Jag däremot, vet. Det är alltid skrämmande med något som man inte känner till något om. Sexualdrift och porr.

Porren är rätt igenom en orealistisk fantasi. Det är lite själva poängen, tror jag. I verkligheten vill kvinnor naturligtvis inte ha sex. Det är jag medveten om. Alltså får män trösta sig med porr, såvida man ändå inte skall försöka sig på att antasta riktiga kvinnor, vilket vore elakt. De känner ju inte likadant som vi onda män, som bara är ute efter en sak. De vet alla förnuftiga män. En man vill fortplanta sig, medan en kvinna vill ta hand om avkomman. Sex är bara ett nödvändigt ont. Äktenskapliga plikter, som man sa förr.

Alltså var sak på sin plats; självtillfreddställelse med porren som ersättning för verkliga damer. Kvinnor pratar man bara med, och kanske gosar, ifall man tillhör den lilla skara som har damsällskap. Om det är en lycklig skara män, skall jag låta vara osagt. Det måste vara frustrerande att vara så nära, men ändå så långt bort... Kvinnan förstår inte vad mannen känner. Eftersom det inte är ömsesidigt, så är det ju dumt att tvinga sig på.

Jag är själv en förhärdad porr-konsument sedan cirka 13 års ålder. Finns inte porr, så får man hålla tillgodo med postorderkatalogernas damer med maxitrosor - fråga de som är lite äldre! Finns inte heller det, så kan man få fantisera om vad som döljer sig under burkan i afghanistan - läs Åsne Seierstads bok om bokhandlaren i Kabul. Tonårssonen berättar om sitt predikament. Vad jag säger i detta avsnitt är att Mannens sexualdrift försvinner inte för att man önskar bort den. Mannen blir inte kåt av porr. Han år redan kåt av naturen.

Det är mer angenämt att runka till porr, än Veckans affärer. Varför vill en del missunna män det banala nöjet? Tänk istället på hur många kvinnor i verkliga livet som får vara ifred, just tack vara porrindustrin. Många män kan trösta sig med insatsen från porrens kvinnor, utan att någon mer kvinna blir lidande för mäns hemska åtrå. Ja, vad tror Du själv; är en kvinna tryggast i Sverige (med porr), eller Saudiarabien (utan porr)? På närmare håll, kan vi jämföra med de häpnadsväckande födelsetalen på Island - där porr är förbjudet - med övriga Norden! Det är många Isländska kvinnor som blivit lidande för det ogenomtänkta förbudet, sanna mina ord. I Saudiarabien formligen exploderar befolkningen. I Sverige exploderar mannens snopp bara för sig själv.© Dags-Nytt 1976-2016