Hellre stryk än picknick!

Vilken kvinna som helst skulle välja en brutal misshandel, med kabel-tv:n som enda vittne, mot en tråkig frukost med mig i skogen. En kvinna vill ha en tuff man, och då kan jag aldrig vinna. Det är ju inte bara hennes eget välbefinnande vi talar om, utan barnens anlag! Det är viktigt! En brutal man ger goda anlag, i motsats till mig.

Frukost bland fågelkvitter, porlande vatten, och vitsippor! Man lever bara en gång, och kan inte vänta på att andra vill vara med.

Om hon sedan blir ihjälslagen på köpet, spelar ingen roll. Nästa generation kommer ju att lyckas! De flesta kvinnor är mycket osjälviska, men inte så mycket att hon skulle vilja ge mig nöjet att dra med henne på ett sådant spektakel. Ja, jag är cynisk och full av självömkan, jag vet. Ni har alla sett den misslyckade ensamma bartendern Mo i Simpsons? Sådan är jag, en misslyckad romantiker, som inte klarar konkurrensen. Inte är påflugen nog, inte kan snacka in mig på rätt sätt. Totalt misslyckad faktiskt. En patetisk enstöring. Man får förresten inte ha dåligt självförtroende heller.© Dags-Nytt 1976-2015