Impotent efter Match

Det gäller kontaktsidan med detta namn. Naturligtvis är det inte avsikten att kunderna skall misslyckas. Det förstår jag. Dock är det så jag har reagerat. Jag trodde ju att det skulle vara åtminstone några damer som gillade mig. Kanske inte sådana som jag själv direkt skulle älska, men ändå. Något mått av respons.

I stället har det här varit en stor besvikelse. Riktigt knäckande. Svårt att smälta att ett år på denna stora kontaktsida varit helt resultatlöst. Ja, ett par fnissmödisar på 50+ har skrivit, men tydligen blivit rädda när jag skrivit tillbaka. Åtminstone tre av de som skrivit har blivit borttagna av administrationen, med kommentaren olämpliga. Hur framgår inte. Kanske är de prostituerade, som raggar kunder på detta sätt.

Jag menar, jag vet ju att en kvinna normalt aldrig tar kontakt. Ingen skulle flörta med mig på stan. Ingen skulle våga eller vilja ta initiativ. Det är helt onödigt. Kvinnor är rädda. Kvinnor saknar sexuella behov. Kvinnor behöver inte ta kontakt - det sköter ju män. Kvinnor vill helt enkelt inte. Så varför gå med i en kontaktförmedling? För att sälja sex, naturligtvis. Finns det några seriösa damer där överhuvudtaget?

Tänker man efter så är det ju vansinnnigt att en kvinna skulle bli någons pojkvän helt gratis. När de kan tjäna tusentals kronor om dagen på samma sak, och sen slippa dras med karlen till vardags. Det borde vara den optimala feministiska frigörelsen. Utnyttja de onda männen. Lättförtjänta pengar. Varför slita i hemtjänsten till 65 års ålder, när man kan pensionera sig som mångmiljonär vid 35.

En Svenska kvinna är de absolut mest eftertraktade i hela världen. 3 miljarder män vill ha en Svensk kvinna. En Svensk man däremot är absolut värdelös. Något som ingen vill ha. Helt ointressant. Lägst bland de lägsta. I botten på skalan. Alltså står Svenska män och kvinnor väldigt långt ifrån varandra. Jag anade det. Nu vet jag. För jag tror inte att det bara är jag som har gjort denna erfarenhet. Jag tror banne mig att min depression och gradvis utsinade libido, beror på Match. Jag klara inga längre sessioner åt gången på kontaktsidan. Jag blir både ledsen och arg av att bläddra bland objekten; se kvinnors absurda förväntningar, och veta att kanske 90% av medlemmarna är män. Övriga är fnissmödisar, luder, eller vill bara leka lite med andras känslor.

Vid 47 års ålder är jag helt körd, om jag inte var det redan vid 16. Det känns ju rentav meningslöst att leva. Ensam. Ratad. Från början till slut. Vad kvinnor ser ner på mig. Man betyder ingenting. Är värdelös. KVinnor skrattar åt min patetiska uppenbarelse. Äckliga gamla gubbe. Trodde jag något, eller? Meningslöst att skriva det här också. Ingen läser det ändå. Ingen vill veta av en karl som vältrar sig i självömkan - en man måste vara osårbar, ha stort självförtroende, aldrig bli nedslagen, och alltid vara på topp.© Dags-Nytt 1976-2016