Horans rök går in till mig

Ja, slynan på balkongen under röker var 20:e minut dygnet runt. I väntan på att döden skall befria henne från ledan att finnas till. Lungcancern kan inte komma fort nog!

Man skulle köra upp ett glödande vedträ i röven på den förbannade slampan, och ett annat vedträ i halsen, tills de möts halvvägs. Jag menar, det är förbjudet att röka på offentliga lokaler idag, förbjudet på restauranger. Men två meter ifrån mig röker horan, medan jag äter middag för mina surt förvärvade lönepengar. Man har lust att plutta på slynan - lägga en skithög på golvet, och blåsa ned odören med en fläkt. Fast en rökare har ju inget luktsinne!

Jag kan för bövelen inte använda min balkong. För att verkligen försäkra sig om att all rök kommer upp till mig, har ludret hängt mattor för sin balkong. Därigenom kommer allt upp till mig. Låt oss hoppas att fitthelvetet får lungcancer snart!

Hoppas att Jeanette får cancer, få cancer, må hon dö, jävla dekandenta hänsynslösa slampa. Dö, Dö. Lungcancer. Slyna. Slampa. Luder. Fan också! Må hon dö. Jag är så jävla less på slynan. Jag gillar inte röken, hennes kroppslukt, stanken från bostaden, hostandet, rösten, eller broderns ännu fulare röst! Jävlar i helvete alltså. Håll tummarna för att hon går hädan snart!© Dags-Nytt 1976-2017