Hora söker horkarl!

Låt oss först ställa frågan: är fler män utan jobb, eller är det fler män som saknar kvinna? Kraven för att få det senare verkar högre, om vi tar en titt på alla ensamma män i min bekanskapskrets. Det blir en del.

Jag har själv arbete, men är uppsatt på en kontaktsida på internet. Det är inte Elitsinglar vi talar om, även om det ofta låter så. Nej, låt oss kalla kontaktsidan för exempelvis Match.com. Några lärdomar angående kvinnors krav på män, kullkastade i alla fall mina fördomar med besked. Ändå har jag levt i detta land i snart 50 år.

Att män skall vara långa; minst 190 cm, det visste vi redan. Men att så få kvinnor ställer krav på inkomsten förvånar i alla fall mig. Man kan i alla fall inte kryssa för högre än 200 000 kr i månaden, som ett krav. De flesta män har ju det, eller hur?

Vad jag inte anat är att man måste ha universitetsutbildning för att få gifta sig med en Svensk slyna. Säg att 95% av kvinnor har satt upp det som ett oeftergivligt krav.

De vill INTE gifta sig, och vill INTE ha barn. Det står på sådär 95% av alla annonser. Mannen skall inte tycka om fotot av henne, och skall naturligvis inte vilja ha sex o.d.

Vidare skall mannen vara överviktig (!). De flesta önskemål startar på 95 kg, exempelvis intervallet 95-125, 85-115. Åtminstone kallar jag detta för övervikt, och i den högre änden på skalan, rentav fetma. Mannen skall vara fet!

Flintskallig eller rakad, är kravet hos förslagsvis 90% av alla kvinnor. Så mycket var TV-reklam och tidningsannonser om hårtillväxt värd. Män med håret i behåll är alltså körda...Lång, impotent, fet, flintskallig, låter som en beskrivning av 13 män på dussinet.

Nämde jag att han oftast skall vara yngre? Uppåt 20 år yngre, är det som gäller idag.

De flesta kvinnor skriver motsvarande flera A4-sidor med krav. Tar vi fram en kvinna i ett annat land, kan det stå: söker man 30-50 år. Ja, det var allt. Sedan berättar hon lite om sig SJÄLV i stället. På så vis kan man få en uppfattning om i fall hon kan vara något passande parti. Sen kan hon läsa om mig.

Alla män är inte chefer. Vilken människosyn har Svenska kvinnor? Slamporna blir kåta på en tjock plånbok, prylar, fint arbete, och fin bostad. Var det inte en hjärtevän att trivas med som hon sökte. Det skrämmer mig hur kalla och rationella svenska kvinnor är. Där fick man för att man har förespråkat jämlikhet. Hororna har tagit över samhället. De respekterar inte en man på samma nivå - eller lägre, nu när ludren har börjat klättra.

Finns väl bara en sak att göra: alla män går samman och ger kvinnor stryk, omskär dem, kedjar fast vid spisen, och avskedar dem från arbetet. Då finns det jobb (och inkomst!) så det räcker åt oss män. Jag skall sluta rösta på Feministiskt initiativ. Skit är tacken för att man trodde på jämlikheten.© Dags-Nytt 1976-2017