Fängelse? taskig ursäkt

Alla har vi sett på TV hur fångarna i Amerikanska fängelser har homosexuella orgier med varandra. De skyller på att det inte finns tillgång till kvinnor i fängelset. Ha! är man fikus, så är man. Man blir inte homo av att sitta inne.

Det är naturligtvis något de var redan från början. Fängelset blev bara en fin ursäkt för att äntligen få kliva ur garderoben! Begå ett brott, och sedan kan herrarna få gosa med varandra i fred!

Själv har jag aldrig satt på någon. Vare sig i framstjärten eller bak. Man som kvinna. Går det bra för mig, så går det väl bra för internerna under några månader. Sedan svärmar kvinnorna kring de stackars missförstådda männen, som ju egentligen är sådana rara fina människor.

Homosexuella fina människor. Det kanske är därför som många är återfallsförbrytare - för att få komma tillbaka till homovärlden. Perioderna i frihet, då de måste sätta på kvinnor blir väl påfrestande kan man tänka!

FOTNOT. Exempelvis katolska präster klarar ju att leva i celibat, utan sex med vare sig män, kvinnor eller barn. (...) O.k. vid närmare eftertanke kanske det där med prällarna var ett dåligt exempel. Nu kanske både kyrkan och internerna blir arga - men det bevisar ju bara att jag har rätt?© Dags-Nytt 1976-2011