Lättlurad man

Det är garanterat så att de flesta män tror på allvar att deras fru/ sambo faktiskt får ut någonting av att ha sex med mannen. Han märker det inte ens. Ännu mindre vet han a tt endast 4% av alla kvinnor vill ha någonting alls i musen. 96% vill det alltså inte. Majoriteten av kvinnor har inga sexuella drifter alls, medan den andra delen har väldigt lite. Detta ringa behov kan lätt tillfredsställas på egen hand, eller tillsammans med andra kvinnor. Då anses det möjligt för en kvinna att få upp till 100 orgasmer på rad.

Det får hon inte tillsammans med dig. Du är bara i vägen. Din snopp är i vägen. Sannolikt får hon ingen orgasm alls så länge Du är i närheten! Hon filmar bara. Hennes "kuk" sitter dessutom långt från öppningen, där Du stoppar in din patetiska grej. Hon har ingen känsel att tala om i hålet. Där skall ju barnet komma ut. Ja, tro det eller ej - det bor en feminist i mig. Så därför frågar jag också: syster, Du behöver ingen karl. Gör Dig fri. Bli medveten!

Tillbaka till verkligheten. För att hålla mannen på gott humör, så spelar kvinnor med. Mannen är så lättlurad. En kvinna har inte en man för sexuella anledningar, utan för att kunna bo bättre, ha någon som sköter huset, trädgården, och bilen. Då är det väl en ganska liten uppoffring att prostituera sig för allt detta.

Jag misstänker att de flesta män skulle sätta frun överst på listan över sina bästa vänner. Kvinnan sätter däremot mannen på...säg 27:e plats. Han är synnerligen utbytbar. Ironsikt nog inträffar skilsmässan i samband med att mannens potens sviktar, trots att kvinnan inte behöver den. Nej, det är istället så att mannen blir mindre medgörlig, när hon inte kan styra honom genom sex. Därför har hon mindre nytta av honom, och skiljer sig.

Där klurade vi ut några vanliga missförstånd på endast ett par minuter. Sen vet Du också varför smarta män, s.k. nördar inte är gifta.© Dags-Nytt 1976-2019