Direktreklam från Lars

Mest damer har fått reklam för min hemsida. Ibland är det bara ett spontant infall, men jag siktar alldeles särskilt in mig på s.k. 10-poängare (min definition gäller), och ofta med baktanken att presentera mig som presumtiv drömprins (ja, det är patetiskt och futilt att tro att kvinnor skulle höra av sig igen, och utan att jag tjatar, tjatar, tjatar, tjatar, tjatar, tjatar, vilket jag inte ens kan, när jag egentligen inte vet vem Du är!). Ja, de flesta är jag nog för gammal för!

Ett mindre antal har fått denna reklam i form av en penna. Då de flesta tackar nej, eller inte svarar alls på tilltal, har jag dragit slutsatsen att det kanske är befängt att ge bort en fungerande penna. Några har därför fått mina begagnade slutkörda pennor! Om den sannolikt ändå hamnar i närmaste papperskort, menar jag... Vill någon mot all förmodan byta den (och t.o.m. läser detta!), så går det bra. Det finns ännu några oanvända kvar av de 50 jag beställde för 5 år sedan. Drömprinsen finns också kvar. En sådan vill en kvinna inte ha.

Det kan nämnas att INGEN av de nära 300 kvinnor som har fått min reklam, har skrivit tillbaka. Det gör som regel däremot de män som också blivit tilldelade reklam. En diametral k önsskillnad. Kvinnor är till sin natur autistiska och livrädda för allt främmande, medan män är nyfikna och starkt utåtriktade, samt rakryggat tar kontakt. Naturligtvis är det ändå av ren artighet som de skriver att de gillar sidan. Men ändå! Synd att ALLA kvinnor är så tama och mesiga. Ett sådant introvert och passivt mähä vill jag inte blanda mina gener med ändå! Frukta inte.© Dags-Nytt 1976-2015