Blottare - tummen upp!

När jag kom till jobbet härmomdagen sade min kollega att en kund klagat över en blottare. Helt rätt att blotta sig sade jag, trött på att alltid jamsa med. Jag utvecklade det vidare med att informera om att en man har åtskilliga gånger högre testosteronvärden än en kvinna. Det måste upplevas!

Inte ens djuren gör så, sade kollegan. Jodå, de går nakna hela tiden! (...).

Det hade varit en äldre dam som blivit exponerad för blottaren, och väldigt synd om henne. Tja, den slampan är garanterat mer sexuellt erfaren än jag, och sannolikt även blottaren. Sen kommer hon här och spelar pryd!

Det finns en väldig massa manlig sexuell frustration där ute. Inte konstigt att någon blottar sig för slynorna! Snarare är det konstigt att det inte händer mer sådant.

Det här med blottare förefaller mig synnerligen oförargligt. Vi kan förresten ta ett intressant motexempel som tankeexperiment. Låt säga att jag är ute på stan, och en ung flicka onanerar framför mig. Hur förväntas jag reagera? På samma sätt som en kvinna får göra, när en man blottar sig? Knappast. Jag förväntas snarare vara tacksam och glad.

Så låt oss i jämlikhetens och toleransens namn vara just det. Glada och tacksamma för att det finns män som blottar sig. Låt oss ta blott en dag i sänder!© Dags-Nytt 1976-2017