REKLAM. Usch!

Den är INTE från något Amerikanskt storföretag, och därför inte legitim. Så resonerar de flesta. Tyvärr. En fattig gräsrot som gör motstånd. Honom skall vi mobba. Heja MC Donalds. Bu för Lars.

Varför skulle just jag vara rätt person för någon kvinna. Ja, som någon av de 600 som fått mitt visitkort, eller reklam för min hemsida. En annan funktion. Reklam alltså. En konstinstallation. Tolkningen ligger öppen.

Om det finns minsta chans att hon skulle bli lyckligare med någon annan än mig, så bör jag stå tillbaka. När man har en så ädel (dumsnäll) inställning, så kommer man inte att föra sina anlag vidare. Ändå är det kanske de anlagen som borde föras vidare. Å andra sidan, om jag skulle avla barn, så är jag ju inget annat än ett ordinärt svin jag också. Lite som madonnan och horan, fast i manlig tappning. Knepigt dilemma. Ingen skulle truga mig i alla fall. Man måste ta för sig.

Nu börjar det komma anbud från diverse tanter i utlandet på Facebook och Dating, vilket är ett säkert tecken på att jag passerat bäst-före-datum. Nu är man intressant villebråd för luder, bedragare, maffian, damer som vill till Sverige, eller bara blåsa Gubben på pengar. Om man ändå kunde tro på det. Det är många som är ute efter att lura en man. Ingen skulle tycka synd om mig. En elak pervers man (=som gillar kvinnor i fertil ålder) kan gott ha det. Eller hur.

Ironiskt nog är det förut oftast jag som har bemötts med misstro. En person som har ljugit väldigt få gånger i livet. Skulle jag vara en helt sann individ, så är det förstås illa nog. En sådan tafatt människa bör man akta sig för noga. En kvinna VILL bli duperad. Det vill inte jag. Även en man är en kännande varelse. Det vet de flesta andra män, och de kvinnor som har söner, förstås.

P.S. Har Du varskott ägaren till din livmoder om vad jag har gjort? (lagt min reklam i din ficka eller väska). Med ägaren till livmodern uttrycker jag på ett provocerande sätt hur bundna många kvinnor är till en beskyddande manlig individ i bekantskapskretsen. Det kan vara en make, pojkvän, far, bror, kusin, eller kanske farbror. Han blir nog ARG när en halvgammal gubbe som jag är ute efter hans dotters hand, e.d.

EN på 600 har skrivit tillbaka, och tagit mig på allvar. Modigt. Övriga fega gnällspikar kan dra. Du "pryda" kvinna har legat med fler än mig, så kom inte och spela sexuellt trakasserad. Det har någon annan man gjort mer effektivt än mig. Du Bror Duktig kan gott dö i skelettcancer. Låt bli att klaga över min reklam.

Ja, nu blir det förstås knepigare att klaga, då E-posten inte visas längre. Även ifall Du kan ta reda på mig ändå, så blir det ju jobbigt. Precis som ifall reklamen sitter för hårt. Då är det också jobbigt. Inte värt besväret om det inte är tillräckligt enkelt. Ynkrygg! Jag uttalar en förbannelse över alla som ens tänker en negativ tanke över min reklam. Ännu mer tar bort den förstås. Din kuk är osedvanligt liten. Så var det sagt.© Dags-Nytt 1976-2016